Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Încă una! Un sibian îşi alimenta CISTERNA de la un hidrant de lângă Parcul Rozelor, în Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Atunci când spui că le-ai văzut, sau le-ai auzit pe toate, mai apare câte una! Aflaţi în patrulare în Zona Parcului Rozelor, poliţiştii locali au descoperit ieri după-amiază o persoană care folosea apa de pe domeniul public în alte scopuri decât cele autorizate.

Conducătorul auto al unui camion, în vârstă de de 42 de ani, cu domiciliul în Sibiu, alimenta cisterna particulară cu apă de la hidrantul de pe str. Gheorghe Andraşiu. Bărbatul a fost sancţionat conform HCL 371/2007 modificată cu 500 de lei, informează Poliţia Locală.

Interesant este că acest lucru se întâmpla în timp ce locuitorii din zona respectivă se plângeau că nu au apă la robinete.

Reamintim că zilele trecute un bărbat a fost depistat de poliţiştii locali pe str. Demetriade (lângă Iulius Mall) spălând autovehiculele de la o spălătorie auto de la hidrantul aflat pe domeniul public.

cisterna hidrant apa parcul rozelor 2
- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore