Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tupeul şi nesimţirea costă! Un şofer a fost amendat drastic de Poliţia Locală şi mai apoi de Rutieră, la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Poliţiştii locali din Timişoara, care îşi exercitau atribuţiunile de serviciu patrulând în zona Bulevardului Regele Carol – str. Iancu Văcărescu au depistat în cursul zilei de ieri un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Germania, parcat în staţia destinată taximetrelor de pe B-dul Regele Carol.

După aplicarea colantului de sancţionare, la autoturism s-a prezentat conducătorul auto, care, în urma identificării s-a stabilit că se numește O. Viorel, are 30 de ani şi locuieşte chiar aici, în Timişoara.

În momentul în care poliţiştii locali îi întocmeau procesul verbal pentru încălcarea HCL 371/2007 modificată, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii şi ameninţări, spunând că va lovi maşina de intervenţie a oamenilor legii ceea ce a şi făcut.

Şoferul tupeist a fost sancţionat, pentru parcarea în staţia de taxi, cu o amendă de 700 lei, dar şi conform Legii 61/1991 republicată pentru adresarea de injurii cu 500 lei, iar de către poliţiştii de la Poliţia Rutieră pentru manevrele care au dus la deteriorările produse autospecialei de Poliţie Locală, cu amendă de 425 lei, urmând să plătească şi pagubele prin intermediul poliţei de asigurare.

sofer amendat politia locala si rutiera 2

 

sofer amendat politia locala si rutiera

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore